You Are Reading

Kokainbande på Mallorca gjorde barn stoffavhengige for å prostituere dem

Spanske El País kan fortelle at åtte personer er pågrepet i Palma de Mallorca. De tilhørte en gruppe som solgte kokain i byen. I tillegg rekrutterte de barn som de introduserte til narkotika for så å benytte dem som prostituerte når de var blitt avhengige.

Barna ble tvunget til å fortsette med aktviviteten i bytte mot mindre mengder stoff eller penger. Ingen av dem hadde våget å informere familien sin om situasjonen. Det hele ble oppdaget for åtte måneder siden da en 16-årig jente ble funnet død i nærheten av huset der hun bodde. Obduksjonen viste at dødsårsaken var narkotika, og siden foreldrene hadde reagert på at hun hadde hatt mye penger mellom hendene den siste tiden, informerte de politiet, og saken ble opprullet.

Ved pågripelsen av de åtte ble det funnet 600 gram kokain, 1 kg substanser for å blande ut stoffet og 3000 euro i kontanter.

Kokainbander i Latin-Amerika prøver også bevisst å gjøre barn avhengige av stoff (typisk basuco, kokainbase som røykes), for deretter å kunne tvinge dem til å utføre ulike kriminelle aktiviteter. Les mer om disse barnas skjebne på vår blogg: http://cocaineno.blogspot.com/search?q=barn



Kilde: Cae una red que obligaba a menores a prostituirse a cambio de droga | Sociedad | EL PAÍS:

'via Blog this'

Comments for this entry

 

Copyright 2011. All rights reserved. Cocaine.no is a project managed by Golden Colombia Foundation

RSS Feed. This blog is proudly powered by Blogger and uses Modern Clix, a theme by Rodrigo Galindez. Modern Clix blogger template by Introblogger.