You Are Reading

Ni personer massakrert av kokainbande i Sopetrán, Colombia

9 personer massakrert i Sopetrán, Colombia

Ni personer ble funnet i en massegrav i Sopetrán i Antioquia i Colombia denne uken. Man antar at gjerningemennene er fra kokainkartellet Oficina de Envigado, som i sin tid ble etablert av Pablo Escobar, og at de drepte tilhørte en kokaineksporterende gruppe som har unnlatt å betale de nødvendige avgifter til dette kartellet, etter sigende ca. 12 millioner kroner.

15 bevæpnede personer som var ikledd det kolombianske kriminalpolitiet (Sijín) sine uniformerm, ankom gården der de ni oppholdt seg, og tok dem med seg i biler. Det som ventet de ni var imidlertid ikke avhør, men grov tortur og henrettelse.

En tiende person var også blant dem som ble bortført, men antar at denne personen enten blir holdt som gissel for å presse ham for informasjon, eller at dette gjelder en overløper/informant.

De myrdede kan ha tilhørt en gruppe som sorterte under Oficina de Envigado, men som har unlatt å gjøre opp for seg. Alternativt kan det være en gruppe som tilhører en av de andre kokainarmeene som Oficina de Envigado kjemper mot, som Los Urabeños eller grupperinger knyttet til en av de tidligere lederne i Ofincina de Envigado, Maximiliano Bonilla, alias 'Valenciano'.

Comments for this entry

 

Copyright 2011. All rights reserved. Cocaine.no is a project managed by Golden Colombia Foundation

RSS Feed. This blog is proudly powered by Blogger and uses Modern Clix, a theme by Rodrigo Galindez. Modern Clix blogger template by Introblogger.