You Are Reading

17-årig jente fra Medellín ansvarlig for opplæring av leiemordere i kokainmafiaen

Ifølge hennes mor er det eneste hun driver med etter hun sluttet på skolen å «tegne og å hjelpe lillesøstrene med leksene».

Politiet er av en annen oppfatning, ifølge denne artikkelen i El Tiempo . De mener hun er ansvarlig for opplæring av leiemordere i bydelen Tablazo utenfor Medellín. General Yesid Vásquez i byens politi forklarer at 'La Perris' som er hennes kallenavn, begynte som carrito (liten bil) – barn som arbeider som informanter og budbringere for narkogjengene – og steg etterhvert i gradene inntil hun ble en fryktet sicaria (leiemorder). Hennes kynisme og evner gjorde at kokainbaronen Erick Vargas, alias 'Sebastian', ble oppmerksom på henne, og ga henne i oppdrag å utdanne leiemordere til bruk i kampen mellom banden fra Tablazo og den rivaliserende banden fra bydelen Calatrava som styres av Sebastians dødsfiende, Maximiliano Bonilla, alias 'Valenciano'.


Les mer om krigen mellom 'Valenciano' og 'Sebastian' her.


En av hennes fordeler i arbeidet skal være et vakkert ytre som hun benytter for å forføre unge gutter for så å introdusere dem for arbeidet som leiemorder. Hun skal imidlertid ha en kvinnelig kjæreste, og de som har møtt henne forteller om en stille, vennlig jente. Hennes mor bekrefter at hun er varm og god, og bruker det meste av sin tid på lillesøstrene.

Calatrava-banden har nå satt en pris på hennes hode på 4 millioner pesos (ca. 12 000 kroner) og en motorsykkel. 'La Perris' ble imidlertid pågrepet av politiet den 19. juli men lyktes å rømme allerede to dager senere. Politiet visste ikke hvor hun var inntil de den 30. juli fikk en anonym telefonbeskjed om at det var intens skyting i Tablazo. Calatrava-banden hadde tatt seg inn i bydelen for å prøve å ta livet av 'La Perris'. Hun ble på nytt pågrepet av politiet, som imidlertid kun har kunnet ta ut tiltale mot henne for narkotikabesittelse og -salg, besittelse av ulovlig våpen samt å ha rømt fra varetekt.


Comments for this entry

 

Copyright 2011. All rights reserved. Cocaine.no is a project managed by Golden Colombia Foundation

RSS Feed. This blog is proudly powered by Blogger and uses Modern Clix, a theme by Rodrigo Galindez. Modern Clix blogger template by Introblogger.