You Are Reading

Anonymous angriper Los Zetas: #OpCartel

Semana skriver i denne artikkelen om Anonymous sin "virtuelle krigserklæring" mot Los Zetas, #OpCartel.

Anonymous Iberomamérica har på sine sider lansert Operación Cartel som truer Los Zetas med å offentliggjøre navn på personer samfunnet - alt fra journalister og politi til drosjesjåfører - som samarbeider med dem. Bakgrunnen er at Los Zetas har kidnappet et av deres medlemmer under en protestmarsj i forbindelse med Operation Paperstorm.

"Vi vet vi risikerer våre liv, men vi fortrekker å dø stående enn å leve på kne. Vi vet ikke hvem som skjuler seg bak dere, men tro oss, vi vil finne dere. Vi feiler sjelden.", heter det i Anonymous' utspill.

Ifølge New York Times besitter Anonymous en liste over 100 av Los Zetas høyt plasserte samarbeidspartnere i det meksikanske samfunnet.

Anonymous ber videre "om at alle som ikke er tilstrekkelig sikre på sine kunnskaper om å holde seg vekke fra operasjonen." En operasjon som ifølge dem er "ekstremt farlig og som innbærer en nærliggende og reell risiko for store tap av menneskeliv."

Comments for this entry

 

Copyright 2011. All rights reserved. Cocaine.no is a project managed by Golden Colombia Foundation

RSS Feed. This blog is proudly powered by Blogger and uses Modern Clix, a theme by Rodrigo Galindez. Modern Clix blogger template by Introblogger.