You Are Reading

Colombias president: Mellom-Amerika står i flammer

Presidenter og toppolitikere fra hele Mellom-Amerika - og også andre land på kontinentet - var i går samlet til Den internasjonale konferansen til støtte for Mellom-Amerikas sikkerhetsstrategi. Konferansen ble tillyst etter at vold, drap, kidnappinger og krig mellom kartellene har eksplodert den senere tiden i regionen. Mellom-Amerika har nå en drapsrate på 33 pr 100 000 innbyggere og dette er den høyeste i verden.

En av de inviterte var Colombia president Juan Manuel Santos som uttalte at "Mellom-Amerika står i flammer, og disse flammene får næring av narkotikatrafikken".

Santos sjokkerte også til tilstedeværende notabilitetene da han refererte til den omfattende politiske korrupsjonen kokainmafiaen står bak, med følgende uttalelse: "Ha meg unnskyldt, men jeg er overbevist om at her i salen er det folk som står på mafiaens lønningsliste - og som forteller dem fortløpende om hva vi nå diskuterer".

Comments for this entry

 

Copyright 2011. All rights reserved. Cocaine.no is a project managed by Golden Colombia Foundation

RSS Feed. This blog is proudly powered by Blogger and uses Modern Clix, a theme by Rodrigo Galindez. Modern Clix blogger template by Introblogger.